1VÄYLÄ PAR3 64M

Kierroksen ensimmäinen heitto heitetään pururadan yli kohti kallion päällä, hieman yli 60 metrin päässä, lymyilevää koria. Sen lisäksi, että kori on kallion päällä pienellä nyppylällä, on suoraa linjaa estämässä muutama puu ja niiden oksat. Oikealla puolella on mando, joka rajoittaa vain, jos oikeakätinen taivashyssellä haluaisi pommittaa korille. Ennen heittoa on muistettava tarkistaa, ettei kukaan paikallinen Pärmäkoski ole juuri sivakoimassa heittolinjalle.

Talvella korin juurella saattaa olla lunta, joka jarruttaa ylimääräiset vauhdit pois ja päästään birdie paikoille suht mukavasti. Jos lunta ei ole lainkaan ja esillä on kallio, tai lumen pinta on kovin jäinen, voi monta odottaa ikävä yllätys, kun se täydellinen heitto korin juurelle onkin hyvällä tuurilla enää kakkosringissä.

Koria ympäröivä, poispäin viettävä kallio nimittäin on armoton liian kovaa kiitäville kiekoille, jotka iloisesti skippaavat kalliosta rinnettä alas. Näin ollen on avausväylällä mahdollisuus ottaa kierroksen ensimmäinen puttiralli alta pois heti kättelyssä.