10VÄYLÄ PAR5 197M

Tällä väylällä ei tarvitse säästellä avauksessa. Kori on miltei 200 metrin päässä kallion päällä, joten pitkäksi heittämistä ei tarvitse pelätä avauksella. Sitäkin tärkeämpää on sijoittaa heitto väylälle. Väylän vasen laita on Mörriä, isolla M:llä. Oikea laita antaa paikoitellen vähän anteeksi siihen laitaan ajautuvia, mutta monesti kuitenkin rankaisee. Myös väylälä olevat katajat kahmivat kiekkoja tehokkaasti, jos niitä päin sattuu edes vilkaisemaan.

Lähäreitä tällä väylällä miettiessä pätevät samat säännöt kuin avauksessakin, vasen ja oikea laita, molemmat ikäviä paikkoja. Puiden oksat osoittautuvat haasteeksi, jollei satu olemaan keskellä väylää, sillä kori on kallion päällä aivan reunassa, joten matalilla heitoilla sitä ei ole helppo saavuttaa.

Jos maa on valkoisena voi korin läheisyyteen saada kiekon jopa pysähtymään helpohkosti. Jos taasen ei, kannattaa varautua siihen, että mikään ei meinaa pysyä korin läheisyydessä, vaan kierii iloisesti pahimmillaan jopa 40 metrin päähän. Tämä kori on puttirallien veteraani ja se on nähnyt monen 4:sen muuttuvan 8:ksi tuloskortissa.